Media

Ιωάννα Σουλιώτη: «Δεν χρειάζομαι κάποιον για να με κάνει ευτυχισμένη»

Gossip-tv Team

Ελένη: Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο δήλωσε πως νιώθει σαν να έχει γυρίσει 19 χρόνια πίσω.
«Τα παιδιά μου σπουδάζουν στην Αμερική. Στην αρχή είχα δυσκολίες τώρα το απολαμβάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Όπως δήλωσε η Ιωάννα Σουλιώτη, τα παιδιά δεν μας ανήκουν και πρέπει να τα μεγαλώνουμε με το σκεπτικό να είναι ανεξάρτητα. Αποκάλυψε επίσης πως όταν χώρισε με τον σύζυγό της, τα παιδιά ήταν πολύ μικρά και τα πράγματα με τον άντρα της δεν ήταν ωραία αν και η ίδια τα έκανε να φαίνονται έτσι.
«Έχω φίλες που μου λένε ότι είμαι τυχερή γιατί είμαι μόνη, ενώ εκείνες είναι με ένα σύζυγο που δεν τα βρίσκουν. Ευκαιρία να τα ξαναβρούν», είπε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Ιωάννα Σουλιώτη υποστήριξε πως: «Δεν χρειάζομαι κάποιον για να με κάνει ευτυχισμένη, μια χαρά είμαι μόνη μου, ένας σύντροφος ναι αλλά όχι η κυρία του κυρίου» τονίζοντας πως «δεν ήθελα τα παιδιά μου να γνωρίσουν κάποιον άλλον σαν πατέρα. Ένας σύντροφος δεν το αντέχει αυτό για μεγάλο διάστημα».

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, τα παιδιά της όταν της ζήτησαν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ τους απάντησε να γίνουν πρώτα 18 ετών, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τα «όχι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved