Media

Συσσoβίτης για #metoo: «Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί εν αγνοία της, δεν θέλω να παρεξηγηθώ»

Gossip-tv Team

O Aλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικό με ελληνικό #metoo, αλλά και την άποψή του επί του θέματος. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο διάσημος ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου ρωτήθηκε, με αφορμή το κίνημα #metoo, αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση στον χώρο εργασίας του, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν του είχαν γίνει προτάσεις, όπου έκρυβαν άλλες σκοπιμότητες από πίσω.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν το άτομο προσπαθεί να ενταχθεί στην κοινωνία, σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, ζήλια, ζήτηση, ένας ερωτισμός ο οποίος ερωτισμός δεν είναι πάντα θετικός ούτε αντιμετωπίζεται ως έτσι, μπορεί να έχει και μια άλλου είδους ένταση, μπορεί να διεκδικεί κάτι κάποιος από εσένα. Το ζητούμενο όμως είναι ότι αντί να δείχνουμε πάντα τους άλλους με το δάχτυλο, να καταλάβουμε και εμείς τι μέρος ευθύνης έχουμε σε αυτό που συμβαίνει.

Και να καταλάβουμε επίσης ότι αν εμείς δε θέλουμε κάτι, δε θα συμβεί. Στις γυναίκες βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, είναι λίγο διαφορετικά. Στους άντρες όμως… Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις που έβλεπα ότι υπήρχαν άλλες σκοπιμότητες από πίσω και τις απέφυγα»

«Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές. Είστε ίσως και πιο πανούργες και αυτό είναι πάλι αφύσικο. Μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο. Σημασία έχει που είναι η ισχύς. Είναι τεράστια κουβέντα. Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά αλλά είναι πολύ λεπτό το θέμα και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved