Media

Super Κατερίνα: Η δημόσια συγγνώμη του Αλέκου Συσσοβίτη για τις αιχμηρές δηλώσεις του για το #MeToo!

Gossip-tv Team

Το πρωί της Τετάρτης (1-6) σχολιάστηκε εκτενώς στην εκπομπή Super Κατερίνα το ζήτημα των δηλώσεων του Αλέκου Συσσοβίτη σχετικά με τις γυναίκες και το ελληνικό #MeToo

O γνωστός ηθοποιός είχε εκφράσει την άποψή του επι του θέματος και μετά από εκείνη την εμφάνισή του, πολλοί ήταν οι επικριτές του, μιας και όλα όσα είπε ήταν παρεξηγήσιμα.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή με την Μάριον Μιχελιδάκη "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον" και προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης είχε πει χαρακτηριστικά: «Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές. Είστε ίσως και πιο πανούργες και αυτό είναι πάλι αφύσικο. Μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο. Σημασία έχει που είναι η ισχύς. Είναι τεράστια κουβέντα. Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά αλλά είναι πολύ λεπτό το θέμα και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε»

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο ίδιος σχολιάστηκε αρνητικά από διάφορες εκπομπές, μιας και πολλοί είπαν ότι δεν σέβεται το κίνημα του ελληνικού #MeToo. Ο ηθοποιός ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όλο αυτό, ενώ τόνισε ότι δεν ήθελε με τίποτα να παρεξηγηθεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του ήταν κάπως αιχμηρές. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όλο το πάνελ της εκπομπής σχολίασαν το γεγονός, με τον πρώτο να τονίζει ότι είναι ωραίο μια γυναίκα να προκαλεί το φλερτ και τον θαυμασμό, αλλά όχι ακραία περιστατικά!

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved