Media

The 2Night Show: Μπουράκ Χακί: Η αγάπη για τους Έλληνες, η Μιμή Ντενίση και οι... παλιές αγάπες

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (2-06)  τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Ο Μπουράκ Χακί βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» με αφορμή την συνεργασία του στο νέο ANT1+ και μίλησε για τη «Γέφυρα», που ήρθε να ενώσει και πάλι τους δύο λαούς.

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την μεγάλη αγάπη που έχει για τους Έλληνες και εξήγησε γιατί νιώθει «ντόπιος» και «ελεύθερος» κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας. Δήλωσε μάλιστα και μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Μαζωνάκη και του Αντώνη Ρέμου, ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Μιμή Ντενίση.

«Περνάω τον χρόνο μου μισό μισό σε Ελλάδα και Τουρκία κι αυτό γιατί τα γυρίσματα της ταινίας πήραν πολύ χρόνο. Έτσι έπρεπε να πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Αλλά όπως είπα όταν έχω χρόνο γυρίζω στην Τουρκία, κι εδώ όμως έχω αρκετούς φίλους. Νιώθω σαν ντόπιος πια».

Και πρόσθεσε:«Αγαπάω πολύ τον ελληνικό λαό. Τον νιώθω πολύ κοντά μου, μου αρέσει να περνάω χρόνο εδώ. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω χαρούμενος. Μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Αγαπώ πολύ τα μπουζούκια, αγαπώ την ελληνική μουσική. Για τον λόγο αυτό, όταν βρίσκω χρόνο χωρίς να ντραπώ ή χωρίς να φιλτράρω τις κινήσεις μου, προσπαθώ να περνάω πολύ ποιοτικά τον χρόνο μου εδώ».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν κλείσει οι παλιές αγάπες, ο ηθοποιός απάντησε με χιούμορ: «Όλες είναι φίλες μου πια».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved