Media

Χρήστος Χολίδης: «Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό»

Gossip-tv Team

O Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε στην εκπομπή, love it την περιπέτεια υγείας που έζησε ο πατέρας του.

ο Χρήστος Χολίδης ανέφερε: «σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται».

Και τόνισε ο τραγουδιστής στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι από δω και πέρα έτσι».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορονοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Πέρασα και τον κορονοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και την δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό δεν το μπορούσα καθόλου»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved