Media

Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Δε μου είναι εύκολο όλο αυτό»

Gossip-tv Team

O Κρατερός Κατσούλης στη συνέντευξη τύπου της παράστασης «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος στην οποία πρωταγωνιστεί και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του.

Ο ηθοποιός τόνισε πως το πρώτο διάστημα του ήταν πολύ δύσκολο να πηγαίνει στις πρόβες αλλά αυτή η παράσταση ήταν ένα δώρο για εκείνον!

Η παράσταση «Τι ζούμε ρε;» με 15 υπέροχους ηθοποιούς, 12μελή ζωντανή ορχήστρα και 16μελές μπαλέτο κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου και αποτελεί την υπερπαραγωγή του φετινού καλοκαιριού. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση, που τα κείμενα της δεν θα «αφήσουν κανέναν ασχολίαστο»!
Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό.


Ο Κρατερός Κατσούλης λοιπόν ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Λόγω προσωπικών συνθηκών η παράσταση αυτή για μένα είναι ένα δώρο στη ψυχή μου. Δε μου είναι εύκολο όλο αυτό. Είχα πει ότι αν ήταν μια άλλη παράσταση θα είχα φύγει.»!


Και πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης: «Τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ζορισμένος γιατί ήταν μια αντιφατική συνθήκη το ότι πάω να κάνω πρόβα γιατί δεν είχα αυτή τη διάθεση, όταν όμως ερχόμουν εδώ ήμουν μια χαρά. Το θέατρο έχει αυτή τη μαγική δύναμη να θεραπεύει την ψυχή»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved