Media

Πέμη Ζούνη: «Έχασα ό,τι είχα μαζέψει μέχρι το 2000 με μια επένδυση»

Gossip-tv Team

H Πέμη Ζούνη αποκάλυψε πως λόγω μιας επένδυσης που είχε κάνει, μέσα σε μια νύχτα έχασε όλα τα χρήματα που είχε μαζέψει από την καριέρα της μέχρι το 2000.

«Eίχα πάντα καλή σχέση με τα λεφτά. Δηλαδή δεν είχα; Δεν πειράζει! Είχα; Α, τι ωραία! Φεύγανε; Καλά! Είχα καλή σχέση και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Και πέρασαν λεφτά και έχασα λεφτά και το διέγραψα που έχασα μεγάλα ποσά εν μια νυκτί. Έβαλα ένα χ για να μην πάθω εγκεφαλικό. Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει! Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει μέχρι τότε, μέχρι το 2000», εξομολογήθηκε η Πέμη Ζούνη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και το απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα!

Και συνέχισε λέγοντας η ηθοποιός: «Δεν είχα πολύ καιρό να κάνω αυτά που μου άρεσαν. Τα ταξίδια ήταν ένα χαϊλίκι για εμένα. Επίσης, όταν ήθελα να πάρω κουρτίνες για παράδειγμα στο σπίτι, θα έπαιρνα όποια μου άρεσε και ας ήταν η πιο ακριβή! Αυτό ήταν ένα χαϊλίκι μου, δεν θα έκανα έρευνα αγοράς. Αυτό που ερωτευόμουν δηλαδή το έπαιρνα. Για τον εαυτό μου δεν είμαι σπάταλη. Στην κόρη μου ήμουν σπάταλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved