Media

Γιώργος Τράγκας: Στο στόχαστρο των ερευνών για την περιουσία του εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία!

Gossip-tv Team

Αλλεπάλληλες είναι οι έρευνες των αρχών σχετικά με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία και έχει δεσμευτεί, μιας και οι Αρχές ερευνούν από που προέκυψαν όλα τα εξωπραγματικά ποσά. 

Στο Σάουθ Γούντφορντ είναι η έδρα της εταιρείας που είχε ο Γιώργος Τράγκας και η οποία φέρεται να έκανε τις αγοραπωλησίες των ακινήτων στην Κέρκυρα που μελετάει η Αρχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, η εταιρία που διέθετε ο δημοσιογράφος στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στο ατόχαστρο των αρχών, σε ο, τι αφορά την περιουσία του, μιας και σε αυτό το κτίριο φέρονται να έχουν ως έδρα συνολικά 141 εταιρίες, αφού είναι στην ουσία ένα γραφείο που εξυπηρετεί τους πελάτες του ως νόμιμη φορολογική έδρα για τις αρχές.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δημήτριος Μπαντζέλης, πρώην γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς ετοιμαζόμασταν να τον καλέσουμε για φοροδιαφυγή όπου όμως μας πρόλαβαν οι εκλογές του Μαρτίου του 2004 και το πράγμα έμεινε έτσι δεν προχώρησε από τους διαδόχους μου... Μάθαμε ότι ήταν ιδιοκτήτης μίας παραθαλάσσιας βίλας στην Κέρκυρα, στην Βόρεια Κέρκυρα, όπου ψάξαμε και βρήκαμε ότι αυτή η βίλα ανήκε σε μία offshore εταιρεία ονόματι από ότι θυμάμαι Marigold και μάθαμε μέσω από άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών ότι υπήρχε μία διαδικασία ότι η offshore εταιρεία αυτή ήταν δικών του συμφερόντων».

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved