Media

Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της και... τον λόγο που δεν έχει χριστιανικό όνομα

Gossip-tv Team

H Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, μίλησε για τον έφηβο γιο της, ενώ αποκάλυψε πως το όνομά της δεν είναι χριστιανικό και δεν δίστασε να πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την ηλικία της!


«Το Κοκκίνου είναι το πραγματικό επίθετο. Το Έλλη δε μου άρεσε, είναι αρχαίο όνομα. Είμαι βαπτισμένη Έλλη. Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη, γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν επειδή δεν είναι χριστιανικό. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές για να με βαφτίσει Έλλη. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ή τα έδωσε ο μπαμπάς δώρο. Έτσι μου έχουν πει. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν έχω γιορτή, δε με πειράζει» είπε η Έλλη Κοκκίνου.


Όσον αφορά τον 14χρονο γιο της, Αλέξανδρο ανέφερε: «Έχει φτάσει 14 ετών. Είναι στην εφηβεία πλέον και προς το παρόν είναι πάρα πολύ ήρεμος, πάρα πολύ cool, πάρα πολύ συζητήσιμος, το “όχι” είναι έντονο από την πλευρά του, (όχι τώρα δεν θέλω αυτό, αλλά εκείνο) είμαι κι εγώ cool όμως. Επανάσταση δεν υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει… Ούτε εγώ πέρασα εφηβεία περίεργη, η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι και εγώ όμως δεν είχα έντονη εφηβεία. Ίσως γιατί ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και μπορεί να εκτονώνουν εκεί»!

Τέλος, όσον αφορά την ηλικία της, αποκάλυψε ότι είναι 51 ετών!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved