Media

Ευχάριστα νέα: Χρήστος Χολίδης: Έτοιμος να παντρευτεί τη σύντροφό του- Όλες τις λεπτομέρειες!

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Χρήστος Χολίδης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί δυο χρόνια σύντροφό του, με την οποία και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους τραγουδιστές, ο οποίος και έχει συγκεντρώσει εδώ και πολλά χρόνια ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου, στην εκπομπή "Open Weekend" προβλήθηκε τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Πέννυ Καβέτσου, σύμφωνα με το οποίο ο Χρήστος Χολίδης φαίνεται να ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός, μιας και με την επί δυο χρόνια σύντροφό του αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και να μείνουν μετέπειτα μαζί. Ο τραγουδιστής προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και η αλήθεια είναι ότι ο φωτογραφικός φακός δεν τον έχει απαθανατίσει ποτέ με την σύντροφό του σε κοινή τους έξοδο.

Η κοπέλα δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο βέβαια και ίσως να είναι και αυτός ένας από τους λόγους, που οι δυο τους επιλέγουν να μην απασχολούν τα media με την ιδιωτική τους ζωή. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, η οποία μετέφερε και την αποκλειστική αυτή είδηση, ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να τελεστεί το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για κοινή στέγη.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved