Media

The Masked Singer: Το Cyber Girl αποκαλύφθηκε! Η πασίγνωστη ηθοποιός πίσω από τη μάσκα

Gossip-tv Team

The Masked Singer: Μετά από πολλά επεισόδια επιτέλους αποκαλύφθηκε ποιο πρόσωπο κρύβονταν πίσω από τη μάσκα του Cyber Girl!

Η μάσκα έπεσε και τους άφησε όλους άφωνους αφού κανείς δεν είχε πέσει μέσα στις προβλέψεις πλην του Θοδωρή Μαραντίνη!

Στο τέλος της βραδιάς κριτική επιτροπή και κοινό αποφάσισαν πως το Cyber Girl είναι αυτό που θα αποχωρήσει από το The Masked Singer και θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Το κορίτσι λοιπόν που για μήνες έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από τη μάσκα ήταν η Μαρία Κορινθίου!

Μόλις έβγαλε τη μάσκα «πάγωσαν» όλοι ενώ η ίδια μίλησε για αυτήν την τόσο ξεχωριστή εμπειρία που είχε στο σόου. «Ήμουν σε δέκα live. Είναι πάρα πολύ όμορφο. Φυσικά και υπήρξαν δυσκολίες, σε οποιαδήποτε παραγωγή μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες. Υπάρχουν οι δυσκολίες του κουσουμιού αλλά εγώ ήμουν από τις τυχερές γιατί από τη μέση και κάτω μπορούσα να κινώ τα πόδια μου. Είναι όμως πολύ βαρύ το κεφάλι. Ο ρόλος μου ήταν να είμαι Ρουβίτσα και να αγαπώ τον Σάκη. Είναι υπέροχο, μια εκπληκτική ενέργεια. Με το που μου είπαν ότι θα είμαι η Cyber σκιαγράφησαν την προσωπικότητά της και την αγάπησα πολύ», είπε και συνέχισε:

«Είχε στοιχεία πολλά από τον χαρακτήρα μου η Cyber. Το είδα σαν ρόλο», είπε με τους κριτές να της δίνουν συγχαρητήρια για το πόσο ωραία ήταν η παρουσία της.

Δες το βίντεο της αποκάλυψης και όλα όσα είπε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved