Σασμός: «Σάρωσαν» στο twitter παπαδιά και Καλλιόπη! Η θεάρα και Ιταλίδα σέξι χήρα
Media

Σασμός: «Σάρωσαν» στο twitter παπαδιά και Καλλιόπη! Η θεάρα και Ιταλίδα σέξι χήρα

Σασμός: Καταιγιστικά τα σχόλια για δυο φανταστικές σκηνές με πρωταγωνίστριες την παπαδιά και την Καλλιόπη!

Από τη μια η παπαδιά, η οποία συναντά τον Μανώλη, τον Νικηφόρος και την Κλαίρη και τους εκμυστηρεύεται πως της αρέσει το «ετοιματζίδικο» φαγητό αλλά φωνάζει ο παππάς και από την άλλη η Καλλιόπη που τρέχει βγαίνοντας από το νοσοκομείο οπού είχε επισκεφτεί τον Καραπάνο.

Το σχόλιο μάλιστα για την Καλλίοπη θα σε βρει απολύτως σύμφωνο. « Και περπατάει η Τζομπανάκη σβέλτα και μου θυμίζει Ιταλίδα σέξι χήρα σε κάτι παλιές ταινίες έτσι που ανοίγει η φούστα από πίσω και φαίνεται ότι η κάλτσα φτάνει μόνο μέχρι το γόνατο..», γράφει μια φανατική –όπως φαίνεται της ηρώιδας ενώ σχολιασμοί όπως «θεάρα» και «είδωλο» έπεσαν σαν «βροχή» για την παπαδιά!

Δες τα στη gallery

Στο σημερινό επεισόδιο

Η κατάσταση του Καραπάνου επιδεινώνεται και ο Γεράσιμος δε φεύγει απ’ το πλευρό του. Θα καταφέρει να τον έχει δίπλα του ή θα τον χάσει για μια ακόμα φορά; Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό, μη γνωρίζοντας ότι αυτή η επίσκεψή τους μπορεί να κρύβει μεγάλες ανατροπές για τη ζωή ενός από αυτούς. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο…

Ο Σταύρος μοιράζεται με τον φίλο του Χρήστο (Αστέρη) τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του για την εξέλιξη της υγείας της Αργυρώς. Δίχως να το περιμένουν όμως εμφανίζεται ξαφνικά η Μαρίνα με το μωρό και γνωρίζει τον φίλο του Σταύρου! Ο Μαθιός αναφέρει στη μητέρα του πως ο Μανόλης γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved