Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος εγκαταλείπει τη Στέλλα κι εκείνη βρίσκει νέο έρωτα
Media

Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος εγκαταλείπει τη Στέλλα κι εκείνη βρίσκει νέο έρωτα

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια με τους δυο ήρωες να πρέπει να πάρουν μια καθοριστική απόφαση για τη σχέση τους.

Γεράσιμος και Στέλλα αποφασίζουν για την κοινή ζωή τους, η οποία ενώ έδειχνε να πηγαίνει καλά, τελικά δεν θα έχει την εξέλιξη που το τηλεοπτικό κοινό περιμένει. Τι σημαίνει αυτό;

Η Στέλλα ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να μιλήσει στον Καραπάνο και να του πει όλη την αλήθεια για τον γιο του. Έπειτα εκείνος όταν κατάλαβε πως είχε δώσει εντολή θανάτου για το ίδιο του το σπλάχνο, θυσιάστηκε, «έφαγε» τις σφαίρες που προορίζονταν για τον Γεράσιμο κι έτσι πατέρας και γιος ήρθαν κοντά την ύστατη στιγμή.

Ο Γεράσιμος λύγισε βλέποντας τον πατέρα του να δίνει μάχη για τη ζωή του. Στο νοσοκομείο οι δυο τους αντάλλαξαν για πρώτη φορά λόγια τρυφερά με τον Γεράσιμο να συγχωρεί τον πατέρα του. Πλέον στη ζωή του Μάκη, όλα αλλάζουν καθώς πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση. Δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα και της ζητά να την ακολουθήσει εκτός Κρήτης.

Η Στέλλα παίρνει τον χρόνο της αλλά τελικά αποφασίζει να μην τον ακολουθήσει παρά τα δυνατά συναισθήματα που ένιωσε για εκείνον. Ο Γεράσιμος φεύγει από το νησί και η Στέλλα συνεχίσει τη ζωή της, νιώθοντας ωστόσο ανακουφισμένη που ένωσε πατέρα και γιο, άσχετα από την τραγική κατάληξη!

Ένα από τα spoiler που ήδη κυκλοφορούν για το μέλλον της Στέλλας είναι πως στη δεύτερη σεζόν θα συναντήσει και πάλι τον έρωτα και για μια ακόμη φορά η σχέση αυτή θα φέρει πολλές ανατροπές στη συνέχεια της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved