Ρήξη ΑΝΤ1-Σκορδά μετά από 9 χρόνια! Η κίνηση ματ της Φαίης με τον δικηγόρο της κι η πρόταση του Star
Media

Ρήξη ΑΝΤ1-Σκορδά μετά από 9 χρόνια! Η κίνηση ματ της Φαίης με τον δικηγόρο της κι η πρόταση του Star

Το θρίλερ φαίνεται πως συνεχίζεται στο παρασκήνιο των τηλεοπτικών μεταγραφών στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 που δεν έχει καταλήξει ακόμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε απόφαση για το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή του ζώνη. 

Οι σκόπελοι που έχει να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα είναι πολλοί με έναν, αυτόν που ακούει στο όνομα Φαίη Σκορδά, να είναι ο μεγαλύτερος.

Και αυτό γιατί η παρουσιάστρια εδώ και καιρό επισημαίνει στους ιθύνοντες τους σταθμούς την ανάγκη της να συνεχίσει την επόμενη σεζόν χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της.

Την ίδια ώρα όμως, ο σταθμός θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη συνταγή με την κοινή εκπομπή τους, κάτι που βρίσκει εντελώς αντίθετη τη Φαίη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, η Φαίη έκανε την κίνηση... ματ, αποστέλλοντας μέσω του δικηγόρου της γραπτώς την επιθυμία της να συνεχίσει του χρόνου με μία καθαρά δική της ψυχαγωγική εκπομπή και δικούς της συνεργάτες.

Από την πλευρά του ο σταθμός, επιθυμεί να συνεχιστεί η επόμενη σεζόν όπως γνωρίζουμε την πρωινή ζώνη καθώς ήταν μία πολύ επιτυχημένη συνταγή αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Την ίδια ώρα, φήμες θέλουν τη Φαίη Σκορδά να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με το Star για πιθανή μετακίνησή της εκεί προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη, σε περίπτωση που οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1 στον οποίο βρισκόταν για εννέα χρόνια σε μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved