Σπύρος Μαρτίκας: Η αποκάλυψη της αδερφής του για την Βρισηίδα και την οικονομική καταστροφή τους
Media

Σπύρος Μαρτίκας: Η αποκάλυψη της αδερφής του για την Βρισηίδα και την οικονομική καταστροφή τους

O Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor και η αδερφή του, η Θεοδώρα Μαρτίκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend για τη συνάντησή της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τα αρνητικά σχόλια για τον αδελφό της, αλλά και για την οικονομική καταστροφή τους.

Η Θεοδώρα Μαρτίκα είπε: «Για εμάς είναι επιτυχία που ο Σπύρος έφτασε μέχρι εκεί. Ήταν εκεί 6 μήνες και είχε δεχτεί πόλεμο από την πρώτη ημέρα περισσότερο από τον οποιονδήποτε παίκτη και δεν τον στήριξε ποτέ κανένας συμπαίκτης του. Όλοι αρχικά τον πολέμησαν και όσο έβλεπαν ότι έμενε στο παιχνίδι, τον πλησίαζαν. Λένε ότι ο Σπύρος έκανε κ@λοτούμπες στο παιχνίδι, στην πραγματικότητα όμως οι άλλοι έκαναν. Δε νομίζω ότι άξιζε τόση πολύ κακία και τόση πολλή λάσπη».

Και πρόσθεσε: «Αγνωστος κόσμος μου στέλνει μηνύματα και μου εύχεται ο Σπύρος να πάρει όλα τα φάρμακα του φαρμακείου και να πάθει καρκίνο, είναι στάλα στον ωκεανό το ότι η Ασημίνα μπορεί να έχει βιτρίνα τον Δάντη. Όλοι κάποιον γνωστό έχουν τελικά. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγουν έξω ο Σπύρος με την Ασημίνα θα είναι κολλητοί».

Και για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, είπε «με πήρε τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα, σαφώς είναι αληθινό. Εγώ ξέροντας τον αδελφό μου, πιστεύω ότι είναι αληθινό. Είναι ένας άνδρας που είναι 6 μήνες μόνος του και μία όμορφη κοπέλα τον σαγηνεύει, γιατί να είναι ψέμα; Θεωρώ ότι κι εκείνην την ενδιαφέρει ο Σπύρος. Η Βρισηίδα ήταν διάσημη από πριν, δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί ο Σπύρος όλη την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει».

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας: «Ο Σπύρος δεν έχει εννέα φαρμακεία στο Κερατσίνι. Το ξέρει όλος ο κλάδος πως την περίοδο της οικονομικής κρίσης, πάθαμε τεράστια οικονομική καταστροφή. Καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας, δεν είναι όμως τα πράγματα όπως ακριβώς φαίνονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved