Media

Μπουρδούμης για #MeToo: «Η εικόνα των ανθρώπων που στηρίζουν τα θύματα είναι ίσως η πιο σημαντική»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και το ελληνικό #Metoo.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και το τηλεοπτικό κοινό στηρίζει σε οποιοδήποτε νέο του βήμα.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του και το ελληνικό #MeToo, κάνοντας λόγο για όλα αυτά που συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι η εικόνα αυτή είναι πολύ σημαντική. Αυτό είναι που ουσιαστικά θέλουμε και εμείς να περάσουμε. Ούτε καθόμαστε να αναλύσουμε ούτε να μιλήσουμε γύρω από αυτό το πράγμα. Αυτές οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο τους και σιγά σιγά θα φτάσουν σε μια απόφαση. Η εικόνα όμως των ανθρώπων που στηρίζουν τα θύματα είναι ότι πιο σημαντικό. Και εμείς το ζούμε όλο αυτό πάνω από έναν χρόνο, που έχουν ξεκινήσει αυτές οι υποθέσεις, το ζούμε στην καθημερινότητα».

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χώρο τον δικό μας. Έχει να κάνει με όλους τους χώρους που συναντάς ανθρώπους στην καθημερινότητα, είτε πας σε ένα βενζινάδικο είτε μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ και μια τράπεζα, που σου λένε προσωπικές τους ιστορίες... Αυτό όλα κάτι σημαίνουν. Από την άλλη βλέπουμε και όλα τα υπόλοιπα που με έναν τρόπο δεν αλλάζουν οι συμπεριφορές εύκολα. Δεν θα ξεκουνηθούμε και είναι δύσκολο να χαλάσεις κάτι το οποίο είναι βαθιά ριζωμένο στην πιάτσα και την κοινωνία. «Έλα τώρα μην ασχολείσαι», υπάρχει βαθιά ριζωμένο αυτό»

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξή του παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved