Λιάγκας: Η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 και η πρόταση για ενιαία εκπομπή με τη Σκορδά
Media

Λιάγκας: Η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 και η πρόταση για ενιαία εκπομπή με τη Σκορδά

Το μόνο σίγουρο στο έτσι και αλλιώς θολό τοπίο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 καθώς δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αποτελεί κομμάτι αυτής της ζώνης. 

Και αυτό γιατί ο γνωστός παρουσιαστής υπέγραψε ήδη για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και έχει ήδη δεσμευτεί με συμβόλαιο πως θα ανήκει στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια άκρη σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά.

Την ίδια ώρα που άλλα σενάρια θέλουν την παρουσιάστρια να "λοξοκοιτά" προς Star μεριά και άλλα να έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας εξασφάλισε τη θέση του στο κανάλι και σε μία ζώνη που αν η Φαίη Σκορδά μείνει, θα πρέπει να μοιραστεί μαζί της. Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ που έπαιξε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται:

Από την άλλη όμως, υπάρχει και η πρόταση που έχει γίνει από το κανάλι τόσο στη Φαίη όσο και στον Γιώργο για κοινή εκπομπή του χρόνου, δηλαδή να μην αλλάξει απολύτως τίποτα στη φετινή επιτυχημένη συνταγή.

Κάτι που βρίσκει τη σθεναρή αντίδραση της Φαίης η οποία θέλει να διαχωρίσει τη θέση της και να κρατάει δική της ψυχαγωγική εκπομπή με δική της ομάδα και δικό της πάνελ. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Με όλα τα παραπάνω, σχεδόν αποκλείεται η πιθανότητα να δούμε να γίνεται πράξη το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να συνυπάρχει τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved