Media

Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένα άκακο παιδάκι, ένας βουτυρομπεμπές»

Gossip-tv Team

Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, με τους οποίους και είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και το τηλεοπτικό κοινό έχει απολαύσει μέσα από διάφορους ρόλους, τόσο σε θέατρο, όσο και στην τηλεόραση.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον γάμο της, λέγοντας μάλιστα ότι ο γάμος δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, αλλά απαιτεί υποχωρήσεις και συνάμα πολλή αγάπη. Επιπρόσθετα, η ηθοποιός έκανε λόγο για το ελληνικό #MeToo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, οι οποίοι και έχουν κατηγορηθεί για τέτοιες συμπεριφορές.

«Τρέχω και δεν φτάνω. Το καλοκαίρι θα το περάσω μέσα στο πλατό και στα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”. Στη σειρά είμαι πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη και της κάνω τη ζωή δύσκολη, διότι ο γιος μου είναι μαμάκιας. Με τον σύζυγό μου κλείσαμε 56 χρόνια γάμου... Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει υπομονή και υποχωρήσεις. Δεν είπαμε ποτέ τη λέξη “χωρίζουμε” και δεν κρατούσαμε ποτέ πείσμα και θυμό. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος πάνω στη γη, πολύ καλός φίλος»

«Μου είχαν πει ότι στον “Πλάτανο” θα περάσω δύσκολα με τον Πέτρο. Ότι αργεί, ότι κάνει βεντετιλίκια και κλωτσάει. Ήταν, όμως, πάντα στην ώρα του. Έπεσα από τα σύννεφα με τόσα χυδαία πράγματα που άκουσα. Εγώ είμαι πάντα με το θύμα και όχι με τον θύτη».

«Θα παρασύρθηκε από την ταινία “Safe Sex” που είχαμε κάνει. Ο Παύλος είναι ένας βουτυρομπεμπές, ένα παιδάκι, άκακο πλάσμα. Δουλέψαμε μαζί, μες την καλή χαρά, με τα ζώδιά του, τη δίαιτά του. Αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον Παυλίνο… σκανδαλιάρη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved