Survivor Spoiler: Ο παίκτης που κερδίσει απόψε την ασυλία και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor Spoiler: Ο παίκτης που κερδίσει απόψε την ασυλία και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του survivor και αυτή η εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη για τους παίκτες!

Ποιος παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα την ασυλία και ποιο θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού θα υπάρξει ανατροπή και δεν θα είναι ένας αλλά δύο!

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μπαίνουν από απόψε σε μία μεγάλη μάχη με στόχο τις τέσσερις θέσεις του ημιτελικού που θα οδηγήσει και στην τελική διεκδίκηση του επάθλου.

Η επιστροφή του ριάλιτι στις οθόνες μας, όμως, επιφυλάσσει και μία μεγάλη αλλαγή. Κι αυτό διότι, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, επειδή οι παίκτες βρίσκονται στην τελική ευθεία, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πολύ μεγάλες μονομαχίες από τους έξι, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μία θέση στον ημιτελικό, ενώ δύο εξ αυτών θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με επιφύλαξη, αυτός που κερδίζει τον σημερινό πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Στο συμβούλιο που ακολουθεί, διεξάγεται η διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποία εκ των πραγμάτων δεν κινδυνεύει ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, στον “τάκο” βγαίνουν… δύο παίκτες, καθώς θα υπάρξει ισοψηφία. Ο λόγος για την Μαίη και τον Νίκο Γιάννη!

Δείτε το τρέιλερ του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved