Εξελίξεις στο Ραδιομέγαρο με την αντικαταστάτρια της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου
Media

Εξελίξεις στο Ραδιομέγαρο με την αντικαταστάτρια της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου

Εκ των έσω θα λυθεί το θέμα της αντικατάστασης της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης της ΕΡΤ.

Βλέπετε, στο Ραδιομέγαρο θεωρούν πως υπάρχει το στελεχιακό δυναμικό που θα μπορούσε να στηρίξει το εγχείρημα και ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο – τρεις περιπτώσεις από τα πλέον γνωστά δημοσιογραφικά ονόματα της κρατικής τηλεόρασης.

Όπως και να έχει, το πολύ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει οριστικοποιηθεί το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εν μέσω, μάλιστα προεκλογικής περιόδου.

Στο μεταξύ, αναστάτωση προκλήθηκε στο Ραδιομέγαρο από την ξαφνική ανακοίνωση της αποχώρησης της Αλεξάνδρας Καϋμένου, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός όσο για την αποκάλυψη πως, ενώ η εκπομπή της βρισκόταν κανονικά στον αέρα τα σαββατοκύριακα, εκείνη πραγματοποιούσε μυστικά δοκιμαστικά στον Alpha.

Τελικός, οι απαντήσεις δόθηκαν με την γνωστοποίηση της αξιοποίησης της την καλοκαιρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού μαζί με τους Σουρέλη – Κοσελόγλου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, έπειτα από όλα αυτά καθίσταται εκθέτη τόσο η Διεύθυνση Ενημέρωσης όσο και η διοίκηση, καθώς ουδείς είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved