Media

Ματσούκα: «Μετά την επιτυχία του “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ήθελα»

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην «Ελένη» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για την «αποχή» της από τα τηλεοπτικά.

Η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στην ανατρεπτική κωμωδία «Η μεγάλη πλεκτάνη», εξηγεί γιατί δεν την βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και δηλώνει ότι, έχει υποστεί κακοποίηση από τα media, ενώ, όπως λέει, όταν δεν νιώθει καλά βρίσκει καταφύγιο στις γυναίκες της οικογενείας της (την αδερφή της, την μητέρα της και τη θεία της).

Η ηθοποιός, πρωταγωνιστεί σε μία ανατρεπτική κωμωδία «Η μεγάλη πλεκτάνη» στο θερινό «θέατρο Λαμπέτη», και μίλησε γι’ αυτό το επαγγελματικό βήμα της.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι που να τον κάνει να αισθανθεί», είπε σχετικά με την παράσταση.

Για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ανέφερε πως, «δεν με βλέπατε ποτέ συχνά στην τηλεόραση. Σε 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Αγαπώ πολύ το σινεμά, τη θάλασσα και τα ταξίδια».

Για το πώς διαχειρίζεται τις άσχημες καταστάσεις, η Δήμητρα Ματσούκα επεσήμανε πως, «όταν δεν είμαι καλά, «τρέχω» στην αδερφή μου, τη μητέρα μου και τη θεία μου», ενώ για την σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», που συμμετείχε πρόσθεσε: «μετά την επιτυχία του «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν δύσκολο να κάνω αυτά που ήθελα, γιατί με είχαν ταυτίσει με τον ρόλο».

«Στην Ελλάδα λειτουργούν οι ‘παρέες’ και αν δεν είσαι μέσα σε αυτές τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα από τα media», κατέληξε σχολιάζοντας τον χώρο της showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved