Σπύρος Μαρτίκας: Το κρυφό ραντεβού του με τη Βρισηίδα στη Θεσσαλονίκη και όσα είπε για τον Δάντη!
Media

Σπύρος Μαρτίκας: Το κρυφό ραντεβού του με τη Βρισηίδα στη Θεσσαλονίκη και όσα είπε για τον Δάντη!

Ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι όμως είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τη Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση. 

Αφού ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά... Γιώργο, παραδέχτηκε ότι μπροστά στον παρουσιαστή χάνει τα λόγια του. Δείτε τι είπε:

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά τον λόγο που αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι εκείνος μόνο μία αίτηση και από εκεί τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και επιχειρηματίας χάρηκε πολύ όταν είδε ότι σε παράθυρο, σε ζωντανή σύνδεση, βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία μάλιστα έχουν ήδη κανονίσει πότε θα συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά μετά τη «θητεία» τους στον Άγιο Δομίνικο. Όπως είπαν οι δυο τους, το μεσημέρι της Παρασκευής το περιμένουν πώς και πώς καθώς ο Σπύρος θα ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα η Βρισηίδα για να τη συναντήσει και να περάσουν λίγες μέρες μαζί, ώστε να κάνουν πράξη αυτό που υποσχέθηκαν όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι. Να δώσουν δηλαδή ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους μακριά από κάμερες και ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε τι αποκάλυψαν:

Ο Σπύρος Μαρτίκας στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει, ούτε έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο, μετά την επιστροφή του από το Survivor. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια, είπε στον Σπύρο Μαρτίκα πως θα ήταν υπέροχο αν ο ίδιος ασχολούταν με την πολιτική αφού έχει τέτοιο λέγειν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Χρήστο Δάντη ο οποίος προ ημερών σε συνέντευξή του είπε ότι σκοπεύει να συμβουλευτεί τους δικηγόρους του για το πώς θα κινηθεί εναντίον του φαρμακοποιού μετά τα όσα είπε για εκείνον δημόσια, στις τελευταίες ώρες που μετρούσε στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της αποχώρησής του. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπε ο Μαρτίκας αλλά και ποιον θέλει νικητή στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved