Σασμός: «Σκιάχτηκαν» οι χρήστες του Twitter με τους εφιάλτες της γιαγιάς Ειρήνης και του Μανώλη!
Media

Σασμός: «Σκιάχτηκαν» οι χρήστες του Twitter με τους εφιάλτες της γιαγιάς Ειρήνης και του Μανώλη!

Σασμός: Μάλλον δεν άρεσε και πολύ το διπλό σκηνοθετικό τρικ με τους εφιάλτες της γιαγιάς Ειρήνης και του Μανώλη οι οποίοι μάλιστα προβλήθηκαν ο ένας μετά τον άλλον στο αποψινό επεισόδιο (29/6). 

Όπως είδαμε ως τηλεθεατές, ένας άνδρας βγαίνει από την θάλασσα, ξυπόλητος και με τα βρεγμένα ρούχα του πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ανοίγει την πόρτα και πάει και βρίσκει τη γιαγιά Ρηνιώ που κοιμάται στο δωμάτιό της.

Η γιαγιά Ρηνιώ πετάγεται από τον ύπνο της την ώρα που εκείνος στέκεται από πάνω της και φυσικά είναι τρομοκρατημένη.

Το ίδιο τρομοκρατημένοι όμως παρακολούθησαν και οι τηλεθεατές τα όσα εκτυλίχθηκαν στη σειρά απόψε, οι οποίοι είδαν άλλον έναν τρομακτικό εφιάλτη που είδε ο Μανώλης.

Ο νεαρός φοιτητής, μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή ο οποίος γνωρίζει ότι ο δολοφόνος του είναι ο Μαθιός, βλέπει στον ύπνο του ότι μπαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Αντώνη Φραγκιαδάκη ο οποίος πίνει τον ελληνικό καφέ του και του λέει ότι θέλει να καταγγείλει έναν φόνο, αυτό του Στεφανή Σταματάκη. Ο Φραγκιαδάκης ατάραχος τον ακούει και όταν ο Μανώλης είναι έτοιμος να πει το όνομα του Μαθιού, εκείνος μπαίνει μέσα στο γραφείο και με ένα όπλο τον κολλάει στο γραφείο και τον σημαδεύει στο κεφάλι απειλώντας τον. Και δεν σταματάει εκεί αλλά ο Μαθιός... τινάζει τα μυαλά του στον αέρα όταν ο Μανώλης αποκαλύπτει στον Φραγκιαδάκη ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Οι δύο εφιάλτης έκαναν τους χρήστες του Twitter να... σκιαχτούν και φυσικά τα σχόλια έπεσαν... βροχή.

Αρκεί να δείτε μερικά από αυτά παρακάτω:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους εφιάλτες που... τρόμαξαν τους τηλεθεατές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved