Σασμός: Εκθαμβωτική ως νύφη η Βασιλική! Τα απίθανα σχόλια στο Twitter πριν τον ματωμένο γάμο!
Media

Σασμός: Εκθαμβωτική ως νύφη η Βασιλική! Τα απίθανα σχόλια στο Twitter πριν τον ματωμένο γάμο!

Σασμός: Απομένουν μόλις τρία επεισόδια πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου της αγαπημένης σειράς του Alpha και οι φαν του Σασμού τα δίνουν... όλα με τα σχόλιά τους στο Twitter

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, η αγωνία κορυφώνεται και όλοι περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα δουν νύφη στο πλευρό του Μαθιού τη Βασιλική σε έναν γάμο που έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν.

Γνωρίζουμε όμως επίσης από τα spoilers που κυκλοφορούν πως αυτός ο γάμος θα βαφτεί με αίμα, γεγονός που εντείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία των τηλεθεατών.

Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία υπέροχη φωτογραφία της τηλεοπτικής Βασιλικής, της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, ντυμένης νύφη και είναι πράγματι εκθαμβωτική.

Στην ολόσωμη φωτογραφία απεικονίζεται υπέρλαμπρη η ηθοποιός μέσα στο υπέροχο και άκρως ρομαντικό αλλά και απλό νυφικό της λίγη μόλις ώρα πριν τον γάμο της με τον Μαθιό, τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν, όπως βέβαια και εκείνος.

Από τη στιγμή που ανέβηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media τα σχόλια πέφτουν βροχή για την υπέροχη και μοναδική εμφάνιση της Βασιλικής ως νύφης, παρ' όλο που όλοι γνωρίζουν πως η χαρά της δεν θα διαρκέσει πολύ μετά τα όσα θα ακολουθήσουν στη σκηνή του γάμου.

H Μαριλίτα Λαμπροπούλου πράγματι είναι εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό της που δεν έχει περιττά στολίδια αλλά μία υπέροχη ανοιχτή πλάτη σε σχήμα V και ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπο της ηθοποιού. Δείτε κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια των χρηστών του Twitter για τη Βασιλική νύφη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved