Media

Ορέστης Τζιόβας: Υπήρξε σκηνοθέτης με κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά δεν υπήρξε καταγγελία γι’ αυτόν

Gossip-tv Team

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική ανασφάλεια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τις υποθέσεις ΦιλιππίδηΛιγνάδη.

Αρχικά ανέφερε: «Με έχει κουράσει η οικονομική ανασφάλεια όλα αυτά τα χρόνια. Μου έχει τύχει να μείνω και χωρίς καθόλου δουλειά. Στα 40 μου να πάω να δουλέψω ξανά σερβιτόρος, νιώθω πως θα κάνω πίσω βήματα στην καριέρα μου. Έχω νιώσει και αμηχανία όταν δούλεψα σε άλλη δουλειά πέρα της υποκριτικής, αλλά το ξεπέρασα»!

Και πρόσθεσε: «Έχω φερθεί πιο άσχημα σε ανθρώπους από ότι μου φέρθηκαν αυτοί. Δεν έχω υπάρξει τόσο ειλικρινής όσο θα ήθελα και ήμουν άπιστος. Με έχει πληγώσει γυναίκα πολύ, είτε με ερωτική απογοήτευση είτε με εκδικητικές πράξεις».

Και υπογράμμισε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν ήθελα να συνεργαστώ ξανά πριν γίνουν όλες οι καταγγελίες. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη συνεργάστηκα γιατί έτυχα σε μία θέση και ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, οπότε η συνεργασία μου μαζί του ήταν για εμένα ένα επαγγελματικό βήμα καλό. Κατά τα άλλα, σαν προσωπικότητες, δεν θα ξανασυνεργαζόμουν. Άσχετα με αυτά που γίνανε, δεν θα ήθελα. Λιγότερο έπεσα από τα σύννεφα με τον Λιγνάδη, περισσότερο με τον Φιλιππίδη. Το κομμάτι “βιασμός” δεν ήταν κάτι που το είχα ακούσει καν ως φήμη, το κομμάτι με τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρχε σαν φήμη».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είχα δει περιστατικό που φερόταν σε κάποιους συναδέλφους σαν να είναι σκουπίδια. Υπήρξε σκηνοθέτης, ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά αλλά δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα, γιατί δεν τον έχουν καταγγείλει. Αυτός ο σκηνοθέτης δουλεύει κανονικότατα και μάλιστα σκηνοθέτησε και στο Εθνικό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved