Φινάλε για την Μενεγάκη: Η συγκίνηση, ο απολογισμός που δεν περιμέναμε και το αποκαλυπτικό φόρεμα
Media

Φινάλε για την Μενεγάκη: Η συγκίνηση, ο απολογισμός που δεν περιμέναμε και το αποκαλυπτικό φόρεμα

Φινάλε σήμερα, 1η Ιουλίου για την Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια επέλεξε στο φινάλε της σεζόν να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα στην απόχρωση του κόκκινου και να ξεκινήσει την εκπομπή της λέγοντας ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στο τηλεοπτικό κοινό και κάνοντας τον απολογισμό της!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε: «Ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στους τηλεθεατές μου αλλά και στους συνεργάτες μου, στους φρεσκοαγαπημένους συνεργάτες μου στο Mega το καλό, που αυτούς τους δέκα μήνες, όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο και θέλεις όλα να γίνουν γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα… που εσύ τα φαντάζεσαι κάπως στο μυαλό σου και δεν γίνονται. Όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή, καλή διάθεση και αγάπη…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα εδώ, έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα λίγο πιο ανάλαφρο, τραγουδιστικό… φέτος του έδωσα και κατάλαβα…»!

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν συγκινημένη μιας και είναι η τελευταία μέρα της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν! Στη συνέχεια σηκώθηκε από τον υπέροχο καναπέ της και… πήγε κοντά στον καλεσμένο της, τον Πέτρο Ιακωβίδη!

Δείτε όλα όσα είπε, αλλά και το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved