The Masked Singer: Ο μεγάλος νικητής του τελικού είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης! Πού προσφέρει το έπαθλο
Media

The Masked Singer: Ο μεγάλος νικητής του τελικού είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης! Πού προσφέρει το έπαθλο

The Masked Singer: Τρεις Masked Singers είχαν μείνει στην τελική ευθεία για τη νίκη όμως μόνο ένας κατάφερε να κερδίσει! Και αυτός ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης!

Παρ' όλο που τόσο το Παγωτό όσο και το Μωρό ήταν άψογοι στις εμφανίσεις τους στον μεγάλο τελικό, κανένας δεν κατάφερε να γοητεύσει όπως ο Μινώταυρος, πίσω από τον οποίο κρυβόταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ήταν ο μοναδικός που οι detectives είχαν βρει την πραγματική του ταυτότητα και μάλιστα συμφωνούσαν ότι επρόκειτο για τον ηθοποιό.

Λίγο πριν είχε αποκαλυφθεί ότι πίσω από τη μάσκα του παγωτού κρυβόταν η Ναταλία Δραγούμη η οποία κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στην τελική ευθεία βρέθηκαν το Μωρό και ο Μινώταυρος και τελικά κέρδισε ο δεύτερος με το Μωρό να αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα που ήταν ο Σαρμπέλ.

Μάλιστα, όταν έβγαλε τη μάσκα του, ο τραγουδιστής τα έβαλε με τον Νίκο Μουτσινά που δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει, παρ' όλο που είναι εδώ και χρόνια φίλοι και θα έπρεπε να γνωρίζει τις κινήσεις και τη φωνή του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη νίκη του Ρένου Χαραλαμπίδη αλλά και την αποκάλυψη ότι το χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει τη νίκη θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό και μάλιστα πολύ ιερό.

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά του τελικού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved