Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι και δεν πάει ημιτελικό!
Media

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι και δεν πάει ημιτελικό!

Survivor Spoiler: Στην τελική ευθεία πλέον βρισκόμαστε πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου του Survivor και φυσικά η αγωνία έχει χτυπήσει... κόκκινο! 

Με τον Στάθη Σχίζα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν φτάσει τόσο κοντά στην πηγή αλλά να είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν τελικά να πιούν νερό, η αγωνία κορυφώνεται για τους φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού που σε λίγες μέρες φτάνει στο τέλος του.

Ο τραυματισμένος Στάθης και η «αδικημένη» -όπως νιώθει- Σταυρούλα δείχνουν σαν να... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς ένας από τους δύο θα είναι εκείνος που θα φτάσει λίγο πριν τον τελικό αλλά τελικά θα αποχωρήσει.

Την ίδια ώρα, ο Άρης Σοϊλέδης που κατάφερε να κερδίσει την τελευταία ατομική ασυλία για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εξασφάλισε αυτόματα και την παρουσία των δύο φίλων του, της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor μιας και ήταν δεδομένο ότι δεν θα στεκόταν απέναντί τους και δεν θα της έβγαζε στον τάκο.

Εκεί, παρά τις προσπάθειές τους βρέθηκαν ο Στάθης και η Σταυρούλα, με την τελευταία να δείχνει πολύ στενοχωρημένη στο τελευταίο συμβούλιο που η ίδια και ο καλός της φίλος ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τι λένε όμως τα spoilers για το τέταρτο άτομο που θα βρεθεί στο Γαλάτσι; Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν, η Σταυρούλα είναι εκείνη που θα αποχαιρετήσει την τελευταία στιγμή το όνειρο για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου στο παιχνίδι και ο Στάθης θα βρεθεί μαζί με Ασημίνα, Άρη και Μαίη στον μεγάλο τελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved