Φαίη Σκορδά: Για πρώτη φορά σχολίασε όλα όσα γράφονται για τη μεταγραφή της με μια επική ατάκα
Media

Φαίη Σκορδά: Για πρώτη φορά σχολίασε όλα όσα γράφονται για τη μεταγραφή της με μια επική ατάκα

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ακουστεί σχετικά με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον Ant1 μετά από 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Για Mega ακούστηκε, για ΣΚΑΙ επίσης και το Star όμως μπήκε στο «παιχνίδι» με την παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα να μην έχει κανένα σχόλιο.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ η Φαίη δεν διατυμπάνισε τα σχέδια της και «μιλούσαν» μόνο τα συμβόλαια της όταν αυτά ήταν πλέον ανακοινώσιμα.

Έτσι λοιπόν κάνει και τώρα, μόνο που το μεσημέρι της Δευτέρας (4-07) μέσα από την εκπομπή της και πιο συγκεκριμένα έχοντας στην κουζίνα τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για πρώτη φορά έκανε ένα επικό σχόλιο αναφορικά με όλα όσα ακούγονται για εκείνη και την μελλοντική επαγγελματική της πορεία. «Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω “ρε παιδιά…”, δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω. Κάθομαι έτσι, κοιτάζω το ταβάνι και λέω τι γίνεται; Δεν ήθελα να σχολιάσεις… », ανέφερε η Φαίη Σκορδά, με τον σεφ να της λέει πως κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί.

Δες το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Σύμφωνα πάντως με την τελευταία εξέλιξη την είδηση ότι η Φαίη Σκορδά έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, την ίδια στιγμή που στο τηλεοπτικό παρασκήνιο ακούγονταν διάφορα για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας σε άλλο κανάλι.

Και συνεχίζουν να ακούγονται με πολλούς να υποστηρίζουν πως στο "κάδρο" συνεχίζει να βρίσκεται η προοπτική να δούμε τη Φαίη Σκορδά στο Star να ηγείται της πρωινής ζώνης. Όπως τόνισε με το ρεπορτάζ της η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Φαίη εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να βρεθεί στο κανάλι της Κηφισιάς μιας και το προτεινόμενο συμβόλαιο που της προτείνει το Star είναι 2+1 χρόνια, γεγονός που της αρέσει πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved