Η Γη της Ελιάς: Ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου της μέσω Instagram – Η αντίδραση των πρωταγωνιστών!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου της μέσω Instagram – Η αντίδραση των πρωταγωνιστών!

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, Η Γη της Ελιάς τελείωσε και πολλοί ρόλοι έφθασαν στο τέλος τους. Ένας όμως ρόλος τελείωσε και μας ξάφνιασε, αφού περιμέναμε να υπάρχει εξέλιξη του έρωτά της με τον… Στέφανο.

Ο λόγος για την… Ιζαμπέλλα Φούλοπ που υποδύθηκε την Ελένη και… έφυγε στην Ισπανία με τον Στέφανο για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο ρόλος της Ελένης τελείωσε και…μας απογοήτευσε γιατί περιμέναμε να δούμε την εξέλιξή της με τον Στέφανο Καπερνάρο…

Να σας θυμίσουμε ότι Ελένη ήταν η μοναχοκόρη ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Μάνη, που ήρθε πολύ κοντά με τον Στέφανο (Liam Ireland) και τον έκανε να ξεπεράσει την Μυρτάλη.

Αρχικά η Αρετή την καλοείδε για νύφη της,, αλλά στη συνέχεια τα έβαλε και με εκείνη…

Αυτός ήταν ο ρόλος της και μας εντυπωσίασε τόσο με το ταλέντο της, όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της

Η ίδια η ηθοποιός σχολίασε στο instagram της: «Τέλος της πρώτης σεζόν #GiTisElias, τέλος και για την "Ελένη" που πάει να ακολουθήσει τα όνειρά της. Ο κύκλος του ρόλου αυτού κλείνει αφήνοντας μου εμπειρίες, όμορφες συνεργασίες και νέους φίλους ♡. Ευχαριστώ @make_it_productions , @georgiou82 & #vanadimitriou για τον ρόλο της Ελένης 🙏» και οι πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς έσπευσαν να σχολιάσουν την ανακοίνωσή της βάζοντας καρδούλες και γράφοντας πόσο θα τους λείψει η Ιζαμπέλλα…

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωσή της, τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σειράς που δημοσίευσε για πρώτη φορά, αλλά και τα σχόλια των συναδέρφων της που πρωταγωνιστούν στη Γη της Ελιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved