Survivor Ημιτελικός: Παναγιώταρου – Αντωνά: Έκαναν δημόσια ερωτική εξομολόγηση στους συντρόφους τους
Media

Survivor Ημιτελικός: Παναγιώταρου – Αντωνά: Έκαναν δημόσια ερωτική εξομολόγηση στους συντρόφους τους

Survivor Ημιτελικός: Σε δημόσια ερωτική εξομολόγηση προχώρησαν η Μαρία Αντωνά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Τα δυο κορίτσια μίλησαν με λόγια τρυφερά για τους συντρόφους τους, Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα μπροστά σε όλους, όταν ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από εκείνες να πουν δυο κουβέντες.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες. Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός. Αυτά από μένα», είπε η Αλεξάνδρα για τον Στάθη ενώ η Μαρία εξομολογήθηκε πως:

«Τι να πω εγώ για τον Άρη; Νομίζω ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Ήξερα ότι σήμερα θα τον δω σε αυτή τη θέση, θα τα καταφέρει και θα μας κάνει περήφανους όλους. Ποτέ και τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη, ποτέ και τίποτα δεν με έκανε να αισθανθώ άσχημα απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπώ πολύ και νομίζω ότι η απόλυτη απόδειξη αγάπης είναι αυτή, να χαίρεσαι για τον σύντροφό σου. Είμαι περήφανη για σένα και σε αγαπώ πολύ», είπε η Μαρία Αντωνά για τον Άρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved