Survivor Ημιτελικός: Οι αντιδράσεις Δάντη-Παναγιώταρου-Αντωνά με το αποτέλεσμα-Τι έγινε μετά το live
Media

Survivor Ημιτελικός: Οι αντιδράσεις Δάντη-Παναγιώταρου-Αντωνά με το αποτέλεσμα-Τι έγινε μετά το live

Survivor Ημιτελικός: Η βραδιά του ημιτελικού έκλεισε με την ανακοίνωση ότι ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης πάνε στον αυριανό τελικό. Πώς αντέδρασαν οι δικοί τους άνθρωποι;

Με την επισήμανση από τον Λιανό ότι δεν παίζει κανένα ρόλο η σειρά της ανακοίνωσης των παικτών που περνούν στον τελικό, πρώτος ο Άρης Σοϊλέδης πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, με τον ίδιο να ξεσπά σε πανηγυρισμούς όπως βέβαια και η Μαρία Αντωνά που βρισκόταν στην πρώτη θέση των καθισμάτων ακριβώς πίσω του και πετάχτηκε από τη θέση της χαρίζοντάς του το πιο θερμό χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη στιγμή της ανακοίνωσης ότι ο Άρης πάει τελικό.

Στη συνέχεια, η τελευταία θέση για τον τελικό παιζόταν ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Στάθη Σχίζα και όταν ανακοινώθηκε ότι ο τελικός θα είναι ανδρική υπόθεση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πετάχτηκε από τη θέση της και έτρεξε προς τον αγαπημένο της που όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει. Ήταν όμως φανερά συγκινημένη και δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει.

Όσο για τον Χρήστο Δάντη, παρά το γεγονός ότι η αγαπημένη του Ασημίνα έμεινε εκτός τελικού τής χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα ενώ αργότερα έπιασε κουβέντα με τους γονείς και τη γιαγιά της που κάθονταν ακριβώς από πάνω του.

Αμέσως μετά το τέλος του live η σκηνή του Άλσους πλημμύρισε από κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του παίκτες ενώ οι πρώην συμπαίκτες του φετινού Survivor είχαν φτιάξει πηγαδάκια μιλώντας για τα αποτελέσματα αλλά και μεταφέροντας ο ένας στον άλλον τα νέα του μιας και είχαν να τα πουν πολύ καιρό από κοντά.

Σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του live οι άνθρωποι της παραγωγής σχεδόν φυγάδευσαν τον Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά να τρέχει ξωπίσω του για να του «πετάξει» ένα τρυφερό φιλί πριν... εξαφανιστεί.

Δείτε το βίντεο

Μετά το τέλος του live, όσο και αν προσπαθούσε η Ασημίνα να κρύψει την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της από τον αυριανό μεγάλο τελικό, δεν τα κατάφερνε και μάλιστα όταν συνάντησε έξω από το Άλσος Βεΐκου τις φίλες, ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τα όσα ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον μεγάλο τελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved