Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Μια άλλη στα 61 της η «Μαρούσκα» από τη σειρά, Δύο Ξένοι
Media

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Μια άλλη στα 61 της η «Μαρούσκα» από τη σειρά, Δύο Ξένοι

Θυμάστε την «Μαρούσκα» από το σίριαλ «Δύο Ξένοι», που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1997;

Όλοι οι ήρωες της σειράς ήταν ιδιαίτεροι και έχουν αφήσει το «στίγμα» τους. Ποιος δεν θυμάται την Ρωσίδα «Μαρούσκα» την οικιακή βοηθό της Ντένης Μαρκορά, που ήταν πάντα στο πλευρό της.

Εντύπωση και πολύ γέλιο προκαλούσε το γεγονός ότι ούτε η μια γνώριζε ρώσικα, ούτε η άλλη ελληνικά και κατά έναν περίεργο λόγο συνεννοούνταν άψογα. Πώς είναι σήμερα η «Μαρούσκα» ή η κατά κόσμο Καλλιόπη Ταχτσόγλου;

Οι αμίμητες ατάκες της Μαρούσκα, η δυνατότητά της να καταλαβαίνει ελληνικά αλλά να μην τα μιλά ποτέ, οι καυγάδες της με την κυρία της αλλά και το αξέχαστο “Ντα Γκασπαζά” που απαντούσε στην Ντένη Μαρκορά κάθε φορά που τη φώναζε έχουν γράψει ιστορία και σίγουρα θα τα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια.

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου, πέρα από τον ρόλο της στη σειρά «Δύο Ξένοι», έχει συμμετέχει σε διάφορες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, όπως: Δέκα Μικροί Μήτσοι, Οι Μεν Και Οι Δεν, Ντόλτσε Βίτα, Εκείνες κι εγώ, Εμείς κι Εμείς, Ασυνήθεις ύποπτοι, Καραμπόλα, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Παππούδες εν δράσει ΕΤ1, Κόκκινος Κύκλος.

Σήμερα, 23 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Mega “Δύο Ξένοι”, η Καλλιόπη Ταχτσόγλου έχει αλλάξει πολύ και δεν μοιάζει σε τίποτα στην ξεκαρδιστική ηρωίδα που υποδυόταν. Η ίδια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχολεί τα μέσα, ούτε και κάνει δημόσιες εμφανίσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved