Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση των πρωταγωνιστών μέσα σε τρία χρόνια
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση των πρωταγωνιστών μέσα σε τρία χρόνια

Άγριες Μέλισσες: Συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις ανατροπές τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους. Είναι μια από τις κορυφαίες σειρές που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Απόψε ρίχνει αυλαία μετά από 3 χρόνια συνεχούς προβολής!

Οι «Άγριες Μέλισσες» πετούν, για τελευταία φορά, και γράφουν τον συγκλονιστικό επίλογό τους… Ας δούμε όμως πόσο άλλαξαν οι πρωταγωνιστές μας μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια.

Η μεγαλύτερη αλλαγή από όλες ήρθε με το «άνοιγμα» της δεύτερης σεζόν οπού τους είδαμε όλους έξι χρόνια μετά. Με αλλαγές τόσο στο look τους και πώς όχι αφού και στη σειρά άλλαξε η δεκαετία αλλά και στις εμφανίσεις τους γενικότερα.

Οι αδερφές Σταμίρη μάλιστα δε θυμίζουν σε τίποτα τα τρία κορίτσια που γνωρίσαμε στην αρχή της σειράς.

Η Δρόσω, μετά τη δύσκολη εμπειρία της γέννας και την παράδοση του μωρού, που απέκτησε με τον Νικηφόρο, σε εκείνον και την αδελφή της για να το μεγαλώσουν σαν δικό τους, αποφάσισε να εγκαταλείψει το Διαφάνι. Θέλοντας να αφήσει πίσω της οριστικά το τραυματικό παρελθόν της, άκουσε την καρδιά της και αποφάσισε να κάνει ένα παιδικό όνειρο της πραγματικότητα. Έφυγε για την πρωτεύουσα ακολουθώντας το ένστικτο της, για να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η τραγική ηρωίδα, όμως, δε κατάφερε ούτε αυτό, καθώς κατέληξε στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας!

Σεναριακά η Δρόσω, όπως ήταν φυσικό έπρεπε να αλλάξει και ριζικά την εμφάνισή της. Από κορίτσι του χωριού που ζούσε αποκλειστικά και μόνο με τα απαραίτητα, έγινε κορίτσι της πρωτεύουσας. Και δεν άλλαξε για τις ανάγκες του ρόλου μόνο τα μαλλιά της αλλά και το στιλ της γενικότερα. Ένα στιλ το οποίο κράτησε και μετά την επιστροφή της στο Διφάνι.

Για την Λενιώ τι να πει κανείς; Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν ήταν μόνο η ανάγκη του σεναρίου μετά τα όσο βασανιστικά και τραυματικά έζησε στη φυλακή αλλά και η δική της απόφαση να χάσει κιλά.

Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε περισσότερο την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε. Η Μαρία Κίτσου είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά.
Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Σε αυτόν τον κύκλο βέβαια σεναριακά θα έπρεπε να δούμε και πάλι με κάποια κιλά παραπάνω καθώς έχει μείνει έγκυος από τον Λάμπρο.

Όσο για την Ασημίνα;
Οι αλλαγές σε αυτή την ηρωίδα δεν είναι μεγάλες, είναι όμως σημαντικές αφού από τη στιγμή που μπήκε στην οικογένεια Σεβαστού και το στιλ της άλλαξε αλλά ακόμη και τα μαλλιά της.

Εκτός από την οικογένεια Σταμίρη, σημαντική ήταν και η αλλαγή στης Βιολέτας αφού σε αυτόν τον κύκλο την είδαμε… ξανθιά! Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι, την πρώτη εβδομάδα προβολής των νέων επεισοδίων και δεν θα είναι μόνο… σκληρή, αλλά και… ξανθιά!

Έτσι κι έγινε λοιπόν.Η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά: «Το έκανα για τον ρόλο. Είπα να την κάνω την Βιολέτα ξανθιά». Μάλιστα, όπως τόνισε την αλλαγή δεν την έχει δει ακόμα ο Γρηγόρης Πετράκος:: «Ο σύζυγος το είδε μόνο σε φωτογραφία γιατί είναι στην Πάτρα. Του άρεσε».

Και φυσικά δεν θα αφήναμε εκτός τον αγαπημένο μας αστυνόμο!

Ο Προύσαλης, μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια έχασε κιλά! Από την έναρξη των «Άγριων Μελισσών» και μέχρι σήμερα, έχει χάσει 34 ολόκληρα κιλά.

«Έχω χάσει 34 κιλά. Έκανα διατροφή κανονικά. Όταν φτάσω 99 κιλά θα σταματήσω. Είναι η πρώτη φορά που το έχω πάρει τόσο ζεστά. Έχω να χάσω ακόμη 12,5 κιλά. Δεν είναι δύσκολο. Το έχω πάρει απόφαση. Πήγα σε διατροφολόγο. Όταν είχα τα πολλά κιλά, μου είπε να μην κάνω καθόλου άσκηση, γιατί όταν θα γυρνάω σπίτι, δε θα αφήνω τίποτα στο ψυγείο. Τώρα με έχει αφήσει και περπατάω. Πάω κάθε μέρα μια ώρα περπάτημα μέχρι το βουνό. Το πρωί τρώω γάλα με κουάκερ και ένα κομμάτι τυρί. Το μεσημέρι κάτι ψητό με σαλάτα και ένα φρούτο και το βράδυ πάλι ψητό με σαλάτα και φρούτο, ή το πρωινό μου αν δε πεινάω πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Προύσαλης από τις Αγριες Μέλισσες.

Αλλαγές όμως είδαμε σχεδόν σε όλους τους πρωταγωνιστές καθώς η εποχή είχε ήδη αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει, γεγονός που έπρεπε να ακολουθήσει και όλα τα στιλιστικά κομμάτια, όμως ρούχα, μακιγιάζ, μαλλιά και άλλα πολλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved