Σασμός: Μεγάλο spoiler! Δυο θάνατοι πρωταγωνιστών τη νέα σεζόν! Το μυστήριο με τους πυροβολισμούς
Media

Σασμός: Μεγάλο spoiler! Δυο θάνατοι πρωταγωνιστών τη νέα σεζόν! Το μυστήριο με τους πυροβολισμούς

Σασμός spoiler: Συγκλόνισε το φινάλε του πρώτου κύκλου ενώ οι σκηνές που έρχονται τη δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμη πιο καθηλωτικές! Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο πρώτος κύκλος αφού τελείωσε με τη σύλληψη του Μαθιού για το φόνο του Άγγελου, θα ξεκινήσει με την αποκάλυψη του πραγματικού φονιά.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως σύμφωνα με τα spoilers που από καιρό είχαν κυκλοφορήσει, ο Κώστας είναι αυτός που σκότωσε τον Άγγελο ενώ η Καλλιόπη του έδωσε τη χαριστική βολή. Αυτά βέβαια για την ώρα παραμένουν απλά spoilers και περιμένουμε αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής:

«Ο γάμος αυτός δεν ολοκληρώνεται ποτέ αφού το ζευγάρι δεν προλαβαίνει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Το θέμα είναι η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα; Και κάποια στιγμή η Βασιλική θα μάθει ποιος είναι πραγματικά ο άντρας που έχει στο πλευρό της και ότι είναι ο δολοφόνος του Μαθιού; Κάποια στιγμή αυτά θα αποκαλυφτούν», είπε και συνέχισε:

«Πρέπει επίσης να σας πω ότι στον επόμενο κύκλο θα υπάρξουν ακόμη δυο θάνατοι πολύ γνωστών πρωταγωνιστών. Σίγουρα θα τους δούμε στην αρχή αλλά όχι μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν μάθει πως έχει το νεφρό του Αστέρη και πώς θα αντιδράσει ο Σταύρος. Θα μείνει ή θα γυρίσει στα Γιάννενα; Οι πυροβολισμοί στο τέλος μήπως σημαίνει πως και κάποιος άλλος πεθαίνει;», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved