Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν δεν είχε κλείσει το Alter ίσως να ήμουν ακόμα εκεί»

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες (8/7) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Happy Day» για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού της από Σεπτέμβρη.

Η παρουσιάστρια μία μέρα μετά το φινάλε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και δήλωσε πως επιθυμεί να συνεχίσει με την ίδια ομάδα καθώς δεν αγαπά τις αλλαγές.

«Επειδή έχουμε δεθεί πολύ σαν παρέα, περνάμε καλά, γελάμε, ήταν λίγο σαν πενταήμερη η τελευταία εκπομπή όπου υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός. Το διασκεδάσαμε, βραχήκαμε, μπουγελωθήκαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, τα κάναμε όλα! Η χρονιά ήταν πολύ γεμάτη, πολύ έντονη αλλά μου αφήνει πολύ όμορφη γεύση» ανέφερε αρχικά η ίδια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Σαν άνθρωπος δένομαι πάντα με τους συνεργάτες μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου, είμαι άνθρωπος πολύ σταθερός που επενδύει στις συνεργασίες του οπότε από τη δική μου πλευρά θέλω να είμαστε όλοι μαζί όπως ήμασταν και φέτος. Δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Έχω πει ότι αν δεν είχε κλείσει το Alter, ίσως να ήμουν ακόμα εκεί. Είμαι άνθρωπος που, όταν πηγαίνω κάπου, μου αρέσει να ριζώνω και να πηγαίνω καλά. Όχι με την έννοια του εφησυχασμού, αλλά αυτήν του αγαπώ αυτό που κάνω, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και επενδύω σε αυτό».

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:«Δεν έχω σκεφτεί την παρουσίαση ενός βραδινού προγράμματος. Κατά καιρούς μου έχουν γίνει διάφορες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά ποτέ μη λες ποτέ! Σε αυτή τη χρονική στιγμή όμως μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ξεκινάμε τον Σεπτέμβρη με το Happy Day».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved