Media

Αλήθειες με τη Ζήνα: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν!

Gossip-tv Team

H εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα επιστρέφει τον Σεπτέμβριο για ακόμη μια χρόνια στο Star και ήδη είναι στον «αέρα» το νέο trailer της εκπομπής.

Και μπορεί η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη να βρίσκεται με την κόρη της στην Πάρο, έχει ήδη γυρίσει το τρέιλερ της εκπομπής της που προβάλλεται από τον σταθμό και υπογραμμίζει: «Όσο περνάει από το χέρι μας, θα κάνουμε τη φωνή του να ακουστεί.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε φινάλε την περασμένη σεζόν υπό τους ήχους της Άλκηστης Πρωτοψάλτη λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά μια πολύ όμορφη παρέα. Τελειώνω αυτή την εκπομπή γεμάτη» και ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα σεζόν στο Star.

Να σας θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε: Το Star βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αγαπημένη Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει για 8η χρονιά το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved