ΣτΟργή: Απελπισμένοι ήρωες, δυνατές ιστορίες
Media

ΣτΟργή: Απελπισμένοι ήρωες, δυνατές ιστορίες

ΣτΟργή: Είναι πηγή έμπνευσης τόσο για τους ασθενείς της όσο και για τους συνεργάτες της.

Η ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια Μαργαρίτα Καλογεροπούλου προσφέρει στοργή σε ανθρώπου που δεν μπορούν να διαχειριστούν την οργή τους και τα τραύματα του παρελθόντος.

Διαβάστε ποια είναι η γιατρός και η ομάδα της αλλά και όλες τις ιστορίες και τους ήρωες που θα πρωταγωνιστήσουν στις οθόνες μας.

Η γιατρός και οι συνεργάτες της

Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου)

Μια δυναμική ψυχίατρος ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας και ερευνήτρια, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του διαχρονικότερου κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Ωστόσο, και η ίδια-έρχεται αντιμέτωπη με ένα προσωπικό της τραύμα, που πρέπει να διαχειριστεί με ψυχραιμία.

Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου)

Πρόκειται για μια έξυπνη, όμορφη και σοβαρή ψυχολόγο, η οποία έχει μόλις χωρίσει και μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της. Είναι έμπιστη συνεργάτιδα της γιατρού, συνεργάτιδα και φίλη του Δαμιανού, αλλά πρώτα απ’ όλα είναι μια μητέρα που καλείται να ισορροπήσει στην καινούργια πραγματικότητά της.

Δαμιανός Γαλήνης (Κωνσταντίνος Λάγκος)

Είναι παιδοψυχίατρος, λατρεύει τα παιδιά, αλλά με τη γυναίκα του, τη Νανά, έχουν συμφωνήσει να μην κάνουν δικά τους, αφού πάνω απ’ όλα βάζει την καριέρα του. Μεγαλώνοντας όμως, οι προτεραιότητες αλλάζουν κι εκείνος αναρωτιέται αν πρέπει να λήξει αυτή η σύμβαση ή να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους της.

Πηγή Τρουφάκου (Γιολάντα Μπαλαούρα)

Η γραμματέας αλλά και ψυχή του θεραπευτικού κέντρου. Είναι χήρα, δεν έχει παιδιά, αλλά έχει τον Μπίλη, που δουλεύει κοντά της και τον προσέχει σαν να είναι πραγματικός γιος της. Με τη γιατρό μοιράζονται μια σχέση αγάπης, σεβασμού και αλληλοεκτίμησης, που μετρά πολλά χρόνια.

Μπίλης Χατζής (Βασίλης Μηλιώνης)

Είναι φοιτητής πληροφορικής και η μεγάλη αδυναμία της Πηγής, την οποία αγαπά σαν μητέρα. Ξέρει τα πάντα για τους υπολογιστές, αλλά ελάχιστα πράγματα για τον κόσμο. Το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ θα τον αναγκάσει να βγει από την ψηφιακή πραγματικότητα και να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή.

Μυρτώ Μαρτίνη (Μέγκι Σούλη)

Μια όμορφη κοπέλα, η οποία παράλληλα με τις. σπουδές της έχει αναλάβει το κέτερινγκ του θεραπευτικού κέντρου. Μπορεί να φαίνεται συνεσταλμένη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας περιπετειώδης χαρακτήρας. Δηλώνει συλλέκτρια εμπειριών, στις οποίες σύντομα θα μυήσει και τον Μπίλη.

Απόστολος Καλογερόπουλος (Νίκος Καραθάνος)

Είναι καθηγητής καρδιολογίας και σύζυγος της Μαργαρίτας. Σοβαρός, εγκρατής, συγκεντρωμένος, έχει πάντα τον έλεγχο της ζωής και των συναισθημάτων του. Ζει μια πολύ ευπρεπή και οργανωμένη ζωή, ώσπου ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με τη θνητή του υπόσταση και αλλάζει οριστικά.

Nανά (Λένα Δροσάκη)

Η σύζυγος του Δαμιανού. Μία ανεξάρτητη γυναίκα καριέρας και πολύ επιτυχημένη γιατρός. Η επιλογή ζωής που κάνει στο θέμα των παιδιών βάζει σε δίλημμα τον άντρα της.

Ζητούν ψυχολογική υποστήριξη

Σάκης Ζήκος ή «Μόρτης» (Αλέκος Συσσοβίτης)

Άνθρωπος της νύχτας, ο οποίος μεγάλωσε στο δρόμο, όπου κέρδισε το παρατσούκλι «Μόρτης». Δεν έχει φοβηθεί ποτέ κανέναν, ώσπου παθαίνει την πρώτη κρίση πανικού. Τέσσερα χρόνια κι άπειρες εξετάσεις μετά, αποφασίζει να επισκεφθεί τη γιατρό, η οποία τον βοηθά να αναγνωρίσει τον κρυμμένο φόβο του.

Μάρω Μανωλάκου (Ευδοκία Ρουμελιώτη)

Γυναίκα θεοφοβούμενη, ψάλτρια, που κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τα τραύματα των παιδικών της χρόνων, ο γάμος της με ένα βίαιο άντρα, ο χαμός της μεγάλης της κόρης και μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση τη φέρνουν στη γιατρό, η οποία τη βοηθά να συμφιλιωθεί με το παρελθόν της.

Αλίκη Ορφανού (Αναστασία Παντούση)

Είναι τελειόφοιτος της Νομικής, βαθύπλουτη και ζει μόνη σε μια έπαυλη, έχοντας εγκλωβιστεί σ’ ένα θραύσμα του χρόνου. Πηγαίνει στη γιατρό κι απαιτεί αποδοχή κι αγάπη, όταν η ίδια αυτοτραυματίζεται και φέρεται επιθετικά. Η Μαργαρίτα θα τη βοηθήσει να αφήσει πίσω της τα φαντάσματα της έπαυλης και να αγαπήσει τον εαυτό της.

Kαίτη Λαμπροπούλου (Νεφέλη Κουρή)

Μια φαινομενικά ήρεμη και γλυκιά μητέρα περπατά με τον άντρα και το παιδί της στο δρόμο. Ξαφνικά, ορμά σ’ έναν άγνωστο. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει αυτόν τον άντρα και ο σύζυγός της την παροτρύνει να πάει στη γιατρό. Η Μαργαρίτα καταφέρνει να της εκμαιεύσει την αλήθεια και τη βοηθά να μιλήσει στον άντρα της.

Δώρα Γεωργίου (Δέσποινα Γιαννοπούλου)

Μια στοργική κόρη που κλείνει ραντεβού με τη γιατρό, προκειμένου να διαχειριστεί τον επικείμενο θάνατο της μητέρας της. Η γιατρός τη βοηθά να δεχτεί τις ανατροπές της ζωής, να αφήσει τη μητέρα της να φύγει και να προχωρήσει στη ζωή της.

Άννα Μανωλάκου (Μαρίλια Μητρούση)

Μια νέα κοπέλα που αναγεννιέται από τις στάχτες. Η μεγαλύτερη κόρη της Μάρως (Ευδοκία Ρουμελιώτη), την οποία όλοι θεωρούσαν νεκρή, φέρνει στη γιατρό τραγικά νέα και συμπληρώνει τα κενά στην ιστορία της μητέρας της.

Αγνή Γασπαράτου & Χρηστός Μηλιόπουλος (Σοφία Πριόβολου & Γιωργής Τσουρής)

Εκείνη είναι όμορφη, καλλιεργημένη και τέλεια. Εκείνος την ερωτεύεται τρελά. Τον παντρεύεται επειδή νιώθει την αγάπη και το θαυμασμό του. Πέντε χρόνια μετά, οι ρόλοι αντιστρέφονται κι ο Χρήστος την αναγκάζει να δουν τη γιατρό, ώστε να τη βοηθήσει να δεχτεί το χωρισμό τους και να του δώσει διαζύγιο.

Γιάννης & Ειρήνη Μάκρη (Ιωάννης Παπαζήσης & Βασιλική Τρουφάκου)

Είναι ανδρόγυνο και δείχνουν να έχουν μια αξιοζήλευτη ζωή. Πίσω όμως από τα μεγάλα μαύρα γυαλιά που φορά συνήθως εκείνη, κρύβεται ο θυμός εκείνου. Η Ειρήνη τον αναγκάζει να επισκεφθούν τη γιατρό, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν εκείνος το θυμό του κι εκείνη την παθητικότητά της.

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved