Media

Η αποκάλυψη της Διδασκάλου: «Αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για τουλάχιστον μια εβδομάδα»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα: την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τον νέο της πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της στην Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της. Με μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ξεκινώντας την κουβέντα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδυόταν τη Μυρσίνη, έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, που ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό αναφέρει πως «ο κόσμος τελικά έχει ένα πολύ καλό ένστικτο ως θεατής, είτε για την τηλεόραση είτε για το θέατρο». Όσον αφορά τα τρία χρόνια που πέρασε σε αυτή τη σειρά, τόνισε: «Ήταν υπέροχα! Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η πρώτη του επιλογή σε έναν ρόλο που μου έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και ερμηνείες».

Αναφορικά με τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» είπε πως υποδύεται μία ηγουμένη σε μοναστήρι, τονίζοντας πως είναι ένας ρόλος κόντρα με την ίδια, καθώς είναι άνθρωπος «κοσμικός». Εκεί ήταν και το σημείο, που έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη, μιας και τόνισε ότι για να μπορέσει να τον αποδώσει με τον αντίθετο τρόπο. Η Κατερίνα Διδασκάλου είπε χαρακτηριστικά πως όταν διάβασε το σενάριο της σειράς και μίλησε και με τον σκηνοθέτη, αποφάσισε πως για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο της, πρέπει να κλειστεί σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα: «Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή» προσέθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ανέφερε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved