Media

Βάνα Μπάρμπα για #MeToo: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη»

Gossip-tv Team

H Bάνα Μπάρμπα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παράλληλα μίλησε και για την άποψή της για το κίνημα του ελληνικού #MeToo και για όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. 

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό" και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Βάνα Μπάρμπα υπήρξε άκρως αποκαλυπτική και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Η διάσημη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το κίνημα του ελληνικού #MeToo, μιας και οι καταγγελίες που έχουν γίνει και η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι μεγάλη. Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά και είπε την άποψή της, στηρίζοντας ότι είναι με την μεριά της δικαιοσύνης.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης... Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν πίσω τους συνέχεια, πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους... Μέχρι και στον κήπο τους είναι κάθε μέρα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους ρε φίλε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved