Media

Η Έμιλυ Κολιανδρή αποκαλύπτει πως ερωτεύτηκαν με τον Χρήστο Λούλη και μας αφήνει άφωνους (video)

Gossip-tv Team

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι από τις γυναίκες που δεν μασάνε τα λόγια τους. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε στους τηλεθεατές το πως ερωτεύτηκε με τον Χρήστο Λούλη.

Η Έμιλυ Κολιανδρή πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ «Κάνε πως Κοιμάσαι».

Η σειρά σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα και με αφορμή αυτό, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πως ερωτεύτηκαν.

«Και σαν χαρακτήρες και σαν γονείς είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Χρήστο. Εγώ είμαι πιο αυστηρή και ο Χρήστος περισσότερο συναισθηματικός. Γνωριστήκαμε το 2002, σε μια παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή. Ξεχώριζε, φαινόταν ότι είχε ένα άστρο. Μου άρεσε που άρχισε να έχει επιτυχία από νωρίς, τον θαύμαζα. Με τον Χρήστο Λούλη ερωτευτήκαμε κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες», ανέφερε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Όσοι ήταν στον θίασο εκείνη την περίοδο έλεγαν πως είναι δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης, μη ευχαρίστησης και θλίψης να μπορέσει να γεννηθεί ένας έρωτας. Ακυρώνεσαι τόσο πολύ σε κάποιες δουλειές που είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι… το φλερτ, το να είσαι ερωτεύσιμος. Αλλά κάπως ήταν ένας τρόπος να σωθούμε από αυτή τη δύσκολη συνθήκη. Ήταν η πρώτη μας εμπειρία με τη δουλειά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved