Media

Παπαδάκης: Απάντησε on air στην Καινούργιου για τα follow και ο Γκουντάρας του την... είπε (video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου και στα όσα ειπώθηκαν για εκεινόν και την συνεργάτιδά του, Μαρία Αναστασοπούλου

Χθες (12/9) μέσα από την Super Κατερίνα σχολίασαν το γεγονός πως ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στα social media.

Αυτό δεν ήθελαν να το αφήσουν αναπάντητο οι δύο παρουσιαστές και μέσα από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα έδωσαν την δική τους επική απάντηση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε αρχικά:«Έχω παράπονα», με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά: Από μένα; Μια εβδομάδα είμαστε μαζί και έχεις παράπονα;».

«Έχω πολλά. Για να έχω ήδη υπάρχει πρόβλημα. Γιατί Γιώργο δε με ακολουθείς στο instagram;», είπε με χιούμορ η όμορφη παρουσιάστρια και τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε: «Εγώ αυτή τη στιγμή παρακολούθησα ένα θεατρικό που έχει κάνει λίγες πρόβες. Το ‘χαν παίξει, αλλά το είχαν παίξει λίγο και δε βγαίνει καλό. Αυτά είναι ωραία αλλά όταν βγαίνει αυθόρμητα. Μου έκανε στημένο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved