Media

Μπέτυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει και της λέω δεν ντρέπεσαι;»

Gossip-tv Team

Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκάλυψε ένα περιστατικό που της είχε τύχει στο Mamma Mia με μία κυρία που έβγαζε φωτογραφίες και την εκνεύρισε.

Αρχικά είπε η Μπέτυ Μαγγίρα: «Καμια φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης. Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας».


Και πρόσθεσε: «Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για την Μπέττυ Μαγγίρα: Τράκαρε με το αμάξι της!

Μπέτυ Μαγγίρα: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved