Media

«Καταπέλτης» η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά του Δημήτρη Ρόκκου: «Έλεος, ξεφτίλα» (video)

Gossip-tv Team

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ρόκκος για την Ιωάννα Τούνη.

Στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα (15/9) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ξέσπασε κατά του Δημήτρη Ρόκκου με αφορμή τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων ανέφερε:«Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου».

Αυτά άκουσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και θέλησε να τοποθετεί:«Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα».

Και συνέχισε φανερά ενοχλημένη:«Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο. Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100