Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Νιώθω μεγάλη ντροπή για το σαρδάμ»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ζήτησε on camera συγνώμη για το σαρδάμ που είχε κάνει στην εκπομπή, Πρωινό μας.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σαρδάμ που έκανε στον αέρα του Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά αλλά και για το MasterChef.

«Το Πρωινό μας ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Πρώτη φορά κάνω ζωντανό καθημερινό. Εννοείται ότι είπα ναι με το που με πήραν τηλέφωνο κι η κ. Σκορδά ήθελε να μαγειρέψω. Ταιριάζουμε σαν άνθρωποι και δεν είναι πολλοί που θα μπορούσα να το κάνω αυτό τηλεοπτικά. Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο για πρωινές εκπομπές αλλά είτε επειδή δεν έβγαινε το πρόγραμμα είτε γιατί δεν ταίριαζαν οι χημείες είτε επειδή θεωρούσα πως δεν είχε έρθει η ώρα για να το κάνω και δεν το έκανα. Φέτος πήρα τη σωστή απόφαση, αν και δεν φημίζομαι για αυτό» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και συνέχισε για το σαρδάμ του: «Νιώθω μεγάλη ντροπή. Είναι αυτό που λέω για το ζωντανό. Είναι κάτι που μου ξέφυγε, νιώθω μεγάλη ντροπή. Θεωρώ ότι με το χρόνο θα το διορθώσω κι αυτό», δήλωσε αρχικά ο σεφ.

Και πρόσθεσε:«Νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα να γίνει το MasterChef All Star, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν θα πήγαινα, ευχαριστώ. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved