Media

Λιάγκας: Η έντονη ενόχληση με ερώτηση δημοσιογράφου στην κηδεία της Καραγιάννη - Διέκοψε τη σύνδεση

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος με τις ερωτήσεις δημοσιογράφου, διέκοψε τις δηλώσεις στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη.

Αφορμή στάθηκαν οι επαναλαμβανόμενες αναφορές της Κατερίνας Σουλιώτη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ενώ γίνονταν κοινές δηλώσεις και ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος είπε:

«Είμαστε ζωντανά συνάδελφοι. Καλό μεσημέρι Ζήνα κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη». Και συνέχισε: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλες οι εκπομπές εκεί τώρα».

Μάλιστα, όταν έκανε δηλώσεις ο Μάκης Δελαπόρτας, η Κατερίνα Σουλιώτη είπε πάλι: : «Τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί, είχε απομακρυνθεί. Μια φορά είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή μας και στην κ. Κουτσελίνη».

Και ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος διέκοψε τη σύνδεση με το Α΄ νεκροταφείο και είπε «Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν, όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη.

Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved