Media

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ποτέ τα παιδιά μου δεν στάθηκαν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και την οικογένειά της, που για εκείνη είναι το παν. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει για τον χαρακτήρα της, το ταλέντο της, αλλά και τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Δυο στις 10" και μίλησε για όλους και για όλα στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Μεταξύ πολλών, μίλησε και για τους δυο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο δίχως να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, μιας και τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Η διάσημη ηθοποιός τόνισε ότι τα παιδιά της ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδιο στην καριέρα της, ενώ αντίθετα πολλές φορές τα επαιρνε και μαζί της στο θέατρο!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Eίμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα».

«Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι. Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved