Οριστικά εκτός Πρωινού η Δούκισσα Νομικού! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!
Media

Οριστικά εκτός Πρωινού η Δούκισσα Νομικού! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Ο ΑΝΤ1 με επίσημη ανακοίνωσή του αποκάλυψε την οριστική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.

Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Όπως είναι πλέον δεδομένο και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, οι διαφωνίες ήταν αυτές που ώθησαν την Δούκισσα Νομικού στην απόφαση να μείνει εκτός εκπομπής, μετά από 14 μέρες συνεχούς παρουσίας της στο πλατό του Πρωινού, από την πρεμιέρα μέχρι και την περασμένη Πέμπτη.

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Να θυμίσουμε ότι η Δούκισσα Νομικού δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή 23/9 στην εκπομπή και δικαιολογήθηκε από τους υπόλοιπους συνεργάτες για την απουσία της με αρκετή διακριτικότητα, όμως η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική, όπως τουλάχιστον αναφερόταν στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες λοιπόν, δεν θα μπορούσε να περάσει αναίμακτα από την καθημερινή τριβή των δύο παρουσιαστών, Λιάγκα και Νομικού ένα περιστατικό που ενόχλησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια. Όπως ακούγεται έντονα στο παρασκήνιο, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί από την αρχή, μία μέρα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την εμφάνισή του στη στήλη της μαγειρικής, παρεμβαίνοντας στο μαγείρεμα και την κουβέντα που είχαν εκείνη την ημέρα η Δούκισσα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Αυτή η κίνησή τους φέρεται να ενόχλησε τη Δούκισσα καθώς είχε συμφωνηθεί από την αρχή να μην παρεμβαίνει εκείνη στην ενημερωτική ενότητα της εκπομπής στο ξεκίνημά της, το ίδιο όμως έπρεπε να κάνει και ο Λιάγκας στη ψυχαγωγική ενότητα του Πρωινού. Σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο, το όλο περιστατικό λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις έτσι και αλλιώς -όπως λέγεται- τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχιση της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με τον σταθμό του Αμαρουσίου μιας και εκείνη συνεχίζει να έχει ενεργό συμβόλαιο στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved