Πετρετζίκης: Το υπέροχο βίντεο με τον γιο του λίγο πριν την πρεμιέρα: «Όλη η φαμίλια συντονισμένη»
Media

Πετρετζίκης: Το υπέροχο βίντεο με τον γιο του λίγο πριν την πρεμιέρα: «Όλη η φαμίλια συντονισμένη»

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (1-10) ο νέος κύκλος της εκπομπής του Άκη Πετρετζίκη στον Alpha.

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα του, ανέβασε ένα story οπού αγκαλιά με τον γιο του παρακολουθούσαν την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και περίμεναν πώς και πώς να αρχίσει το Kitchen Lab.

«Όλη η φαμίλια συντονισμένη» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης και το βίντεο με τον μικρό Αχιλλέα στην αγκαλιά του μπαμπά του είναι υπέροχο.

Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 16:40 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40 στον Alpha, ο αγαπημένος μας σεφ και παρουσιαστής θα μας λέει την πιο νόστιμη καλησπέρα.

Ο ίδιος, πιο κεφάτος από ποτέ, μαγειρεύει εύκολα και γρήγορα φαγητά, με τη φινέτσα και την σπιρτάδα που μόνος εκείνος ξέρει να βάζει στις συνταγές του. Και υπόσχεται πως η μαγειρική του έμπνευση είναι αστείρευτη!

Η πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν ξεκινάει πολύ δυναμικά με πολύ έντονες γεύσεις και συνταγές, οι οποίες συνδυάζουν πρωτοτυπία και παράδοση, σε ένα μενού που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε. Eπιλέγει, για πρώτο πιάτο, μια πικάντικη συνταγή που όλοι την έχουμε μάθει με κρέας, δηλαδή «con carne», εκείνος όμως θα μας μάθει πώς ένα τσίλι δεν γίνεται μόνο με κρέας αλλά και με άλλα συστατικά, όπως ο τόνος, τον οποίο και επέλεξε. Chili con tuna λοιπόν και σίγουρα con mucho amor, με πολλή αγάπη. Σερβίρει με κόλιανδρο, λάιμ και αβοκάντο. Στο κυρίως γεύμα της ημέρας, η δυναμικότητα του μενού κλιμακώνεται και ο λόγος είναι το παραδοσιακό παστίτσιο του αγαπημένου μας σεφ, το οποίο σερβίρει με φρέσκια ρίγανη. Για επιδόρπιο φτιάχνει έναν εύκολο μπακλαβά, ένα γλυκό με φανατικούς οπαδούς. Ο Άκης εκμηδενίζει τον χρόνο παρασκευής και μας δείχνει πως δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα η διαδικασία για κάτι τόσο νόστιμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved