The Voice: Η πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες από το νέο εντυπωσιακό πλατό και η συγκίνηση του Λιανού
Media

The Voice: Η πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες από το νέο εντυπωσιακό πλατό και η συγκίνηση του Λιανού

Το The Voice γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα και ύστερα από 6 επιτυχημένες σεζόν είναι και πάλι εδώ.

Το The Voice επέστρεψε για 7η σεζόν και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει!

Απόψε (2-10) θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach!

Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

Ο Γιώργος Λιανός ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στη σκηνή και πριν καλωσορίσει τους coaches με συγκίνηση αναφέρθηκε στη μεγάλη φετινή αλλαγή που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι μετά από δυο σεζόν λόγο covid στο πλατό υπάρχει κοινό.

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλώς ήρθατε στο δημοφιλέστερο μουσικό τάλεντ σόου ολόκληρης της γης. Καλώς ήρθατε στο The Voice of Greece. Για 7η συνεχόμενη χρονιά είμαστε και πάλι εδώ και πραγματικά είμαστε λιγάκι συγκινημένοι. Θα σας εξηγήσω τον λόγο. Μετά από πολύ καιρό πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες και το κοινό είναι και πάλι εδώ στο υπέροχο πλατό του The Voice of Greece. Όλα, λοιπόν, έχουν αλλάξει αλλά το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι η αγάπη μας για αυτά τα τέσσερα άτομα, τους τέσσερις αγαπημένους coaches», είπε

Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι και καταχειροκροτηθήκαν από τον κόσμο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved